Cubus outfit

Dagens outfit: T-shirt cubus, jeans cubus, även strumporna är från cubus tror jag.

Hiss eller diss?


snabb inlägg!

Har vårt på träning. Det gick rätt bra. Mer har inte hunnits med. Nästa tisdag så ska vi med klassen till thorsburgen OCH jag jag ska till tandläkaren samtidigt och bygga på mina tänder, vilket jag vill. Så jag har lite problem. Hej alida och ditt iphoneskal

Rainy day

Har varit ute och ridigt lite i regnet. Sen gick jag in till grannarna och såg på film. Annars har det inte hänt så mycket idag.
Men jag vill ha en kamera! Så jag kan ta en massa kort och lägga ut på bloggen. Så om jag tjänar mycket pengar i sommar så ska jag köpa en kamra.  Alltså en systemkamera.
Men godnatt då!

Film från tävlingen :)


fullt upp!

Det har varit fullt upp i helgen. Har tävlat, varit på stranden, firat mamma och en massa annat. Så jag har inte riktigt hunnit med att blogga. Men på tävlingen i lördags så var vi felfria i LD och vi stannade på banken i LC, det var synd för det hade nog gått jätte bra annars. Men jag tror inte att han har hoppat bank förut. Vi tänkte åka och träna på den någon gång. Och tyvär var inte Martin Svärd där och tog kort. Så det var inga kort men ska länka filmen till LC sen.

jaha godnatt då :)

Då ska man gå upp vid 6 imorgon då. Men känner mig sjukt taggad! Jag har varit hemma idag ändå. Men är nästan helt frisk nu, tror jag. Men god natt då!

tjenare!

Det gick as bra på träningen idag! Har man världens bästa häst eller? Ingen tvekan! Fortfarande lite sjuk men tror jag kan komma imorgon. Vi får se.
Tjockiis!

bu!

Jag mår piss! Jag har skit ont i halsen, det känns typ som halsfluss. Jag är hemma imorgon. Får se om jag kommer på träningen. Det är bara att knarka halstabletter.

Noris!

Har vart hos Nora idag. Ni kanske såg bilderna på facebook. Annars har det inte hänt något mer tror jag.
Men det är tävling på puser i hälgen så vi var tvungna och sko om lille prinsen för han hade inga brodd-hål. Så vi får se om han hoppar bra på gräs.

trött :(

Idag har jag ridigt sedan åkte jag och mamma och köpte glass. Sen gick jag in till grannarna och hoppade stuttsmatta. Höll typ på å dö för det var så varmt... Sen skulle vi beställa pizza från vildarves men dom svarade inte när vi ringde men vi åkte ner dit för att beställa. När det äntligen kom ut någon från köket så så dom att det var slut på allting. Jävla skit resturang! Så vi åt varma mackor istället. Jag vet fängslande historia!

Plocka sten.

Idag har jag plockat sten på ridbanan. Eee... Ja inte så kul. Men efter lunchen åkte vi och släppte lilla tjejen på bete men en massa andra små travhästar. Sen när vi kom hem så red jag. Ungefär så har min dag sätt ut.
Imorgon kanske Bella kommer hit vi får se.

Godnatt :)

Dagen har gått fort. Kan ha och göra med att jag gick upp halv tolv, men ja ja.
Men jag har alltså inte hunnit med så mycket. Har ridigt som jag skrev förut, Ätigt jordgubbar och blåbär med grädde och sen har jag fixat en ny header.
Men godnatt da :)

ut och rida :)


Nu tror jag att jag ska börja blogga lite mer igen :)

här är några bilder från tävlingen :)

jag vet jag måste bogga men jag årkar typ aldrig


Träning!

Ska ut och borsta min häst och packa till träningen nu. Det är tävling nu i helgen, ska va med i LD och LC. Får hoppas att jag inte missar något hinder den här gången..

Fråga mig inte hur...


Hej allihopa

Igår var jag hos Bella. Dom har värsta keliga kalven! Sjukt söt.
Idag var jag ute och tog kort. Jag hade liksom lite tråkigt. Hickory fick vila idag.

Slapp dag

Har bara ridit idag. Men det var sjukt gulligt för hickis gnäggade äfter "den nya utan namn" typ 10 gånger. Sen när jag nästan var hemma igen så gick han jätte snabbt och började trava hela tiden.

Nya hästen!

Idag har pappas trav häst kommigt hit. Hon var lite skakis när hon kom. Men hon har aldrig stått i en box, så det va ju inte så konstigt. Och hon är bara 1 år. Ska ta några kort när jag har laddat min mobil. Men här är ett från det stället hon var på innan.

Träning snart

Vart ingen hoppträning idag men en dressyrträning i sanda istället. Ska äta toast nu och sen åka. 

godnatt :)

Har slingat mitt hår idag. Det vart bra. Ni får se hur det blev imorgon. Iaf dom flesta av er.
Innan det red jag men annars har jag inte gjort så  mycket idag.
Min dumma data vill inte ladda upp någon bild så vi skiter i det.

RSS 2.0